9η Ημέρα Επιμόρφωσης

 

ΔΡΑΣΗ ΚΑ1: ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 

Την Πέμπτη 04 Μαρτίου 2021 ήταν η ένατη ημέρα της Επιμόρφωσης των μαθητών  από τον Φορέα Υποδοχής την εταιρεία Doumag LTD, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+KA1 με τίτλο του έργου: "Το Internet και Social Media Marketing ως εργαλεία ψηφιακής επικοινωνίας" .


9η Ημέρα Επιμόρφωσης:

Θεωρητική Κατάρτιση: Το θέμα της σημερινής κατάρτισης ήταν Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) .

Περιληπτικά οι μαθητές έμαθαν για το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ποια δικαιώματα γεννά για τα φυσικά πρόσωπα (ανθρώπους) και τις επιχειρήσεις. Επίσης, είχαν τη δυνατότητα να μάθουν κατά πόσο ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων επηρεάζει το Ψηφιακό Marketing , τα Κοινωνικά Δίκτυα (Facebook, Instagram, Twitter etc), τις ιστοσελίδες των επιχειρήσεων καθώς και τα Ενημερωτικά e-mails (Newsletter). Τι θα πρέπει να κάνουν οι επιχειρήσεις και ποιες είναι οι καλές πρακτικές που πρέπει να εφαρμόσουν για να είναι συμβατές με το κομμάτι του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ο οποίος έχει τεθεί σε ισχύ και εφαρμογή από το 2018.

Την Πέμπτη 04 Μαρτίου 2021 η παρακολούθηση του Προγράμματος δεν έγινε από την σχολική μονάδα μας διότι λόγω των αυστηρών μέτρων της πανδημίας Covid-19, τα μαθήματα και οι δράσεις μας ξεκίνησαν να γίνονται στα πλαίσια της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.