8η Ημέρα Επιμόρφωσης

 

ΔΡΑΣΗ ΚΑ1: ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 

Την Τετάρτη 03 Μαρτίου 2021 ήταν η όγδοη ημέρα της Επιμόρφωσης των μαθητών  από τον Φορέα Υποδοχής της Κύπρου, την εταιρεία Doumag LTD, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+KA1 με τίτλο του έργου: "Το Internet και Social Media Marketing ως εργαλεία ψηφιακής επικοινωνίας" .


8η Ημέρα Επιμόρφωσης:


Online Workshop: Οι μαθητές χωρίστηκαν σε ομάδες και δημιούργησαν την δική τους εικονική επιχείρηση. Δημιουργήθηκαν δύο ομάδες των 3 ατόμων και μια ομάδα των 4 ατόμων. Ο στόχος και ο σκοπός της σημερινής επιμόρφωσης ήταν οι μαθητές να δημιουργήσουν ιστοσελίδα μέσω του Wordpress για τις Εικονικές Επιχειρήσεις τους.

1η Ομάδα: Δημιουργία σελίδας με το όνομα ierapetra1.doumag.com που αναφέρεται στην Εικονική Επιχείρηση "Ψυχρό" μικρή οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής μελιού.



2η Ομάδα: Δημιουργία σελίδας με το όνομα ierapetra2.doumag.com που αναφέρεται στην Εικονική Επιχείρηση "Blue Sea Resort" μικρή οικογενειακή επιχείρηση παραθαλάσσιων Διαμερισμάτων στην περιοχή του Κουτσουρά, Μακρύ Γιαλού.



3η Ομάδα: Δημιουργία σελίδας με το όνομα ierapetra3.doumag.com που αναφέρεται στην Εικονική Επιχείρηση "VTO" επιχείρηση τουριστικού ενδιαφέροντος και υπηρεσιών, VIP Tour Operator.


Οι μαθητές εφάρμοσαν στις ιστοσελίδες τους ότι έμαθαν τις προηγούμενες ημέρες για την δημιουργία λογότυπου (logo) για την επιχείρηση τους, δημιούργησαν και έφτιαξαν τη Σελίδα της κάθε επιχείρησης στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, έκαναν σχετικές ανακοινώσεις (δημοσιεύσεις), και δημιούργησαν και τα newsletter τους που σε πραγματικές συνθήκες θα εφαρμόζεται στην ιστοσελίδα της εκάστοτε επιχείρησης για να κάνουν εγγραφή οι πελάτες τους.